003.jpg

Департаментом соціального захисту населення Сумської міської ради проведено перерахунок субсидій з урахуванням оплати за опалення, централізоване або індивідуальне, на опалювальний період 2016-2017 рр.
Інформація про розмір субсидії буде відображена у платіжних документах на оплату житлово-комунальних послуг, які громадяни отримають в листопаді поточного року.
Звертаємо увагу громадян, які ще не визначили своє право на призначення житлової субсидії, що субсидія призначається з місяця подання заяви, а у разі подання заяви на призначення субсидії протягом двох місяців з початку опалювального періоду – субсидія призначається з початку такого періоду.
У разі подання заяви на призначення субсидії протягом трьох місяців з місяця підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, субсидія призначається з місяця підвищення тарифів. Тобто, якщо у жовтні змінюється тариф на один з видів послуг (наприклад, холодне водопостачання та водовідведення) субсидія буде призначена з 1 жовтня, якщо звернення надійде до 31 грудня.
Нагадуємо, що ті домогосподарства, які одержували субсидію впродовж опалювального сезону 2015-2016 років, та ті, які вже одержують її зараз, жодних документів подавати не повинні!