003.jpg

Департамент інфраструктури міста Сумської міської ради повідомляє про проведення конкурсу по визначенню суб’єктів господарювання-виконавців комунальної послуги з вивезення побутових відходів, що утворюються на території Сумської міської об’єднаної територіальної громади.

  1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Організатор конкурсу – Виконавчий комітет Сумської міської ради, адреса: 40030, м. Суми, м-н. Незалежності, 2.

Робочий орган з організації підготовки та проведення конкурсу по визначенню суб’єктів господарювання-виконавців комунальних послуг з вивезення побутових відходів, що утворюються на території Сумської міської об’єднаної територіальної громади – Департамент інфраструктури міста Сумської міської ради (далі – Робочий орган), адреса: 40030, м. Суми, вул. Горького, 21.

  1. Підстави для проведення конкурсу:

Підставою для проведення конкурсу є рішення Сумської міської ради від 26 лютого 2020 року № 6601–МР «Про проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання-виконавців комунальної послуги з вивезення побутових відходів, що утворюються на території Сумської міської об’єднаної територіальної громади».

  1. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів, що утворюються на території Сумської міської об’єднаної територіальної громади:

Місце проведення конкурсу: м. Суми, м-н. Незалежності, 2, кабінет 59, 4 поверх.

Дата та час проведення конкурсу09.04.2020 року о 13:00.

Уповноважені особи для здійснення зв’язку з учасниками конкурсу:

Іваненко Олександр Петрович – начальник відділу санітарного очищення міста та поводження з ТПВ управління благоустрою Департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради, контактний телефон – 700-597.

Мельник Юлія Миколаївна – начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення Департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради, контактний телефон – 700-597.

  1. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:
  • наявність матеріально-технічної бази;
  • вартість надання послуг;
  • досвід роботи з надання комунальної послуг з вивезення побутових відходів;
  • наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.
  1. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів: розміри та межі певної території та перелік розміщених у зазначених межах об'єктів утворення побутових відходів, середня відстань до об'єктів поводження з відходами та їх місцезнаходження.

Територія міста Суми та населених пунктів Сумської міської об’єднаної територіальної громади (с. Піщане, с. Верхнє Піщане, с. Загірське, с. Трохименкове, с. Житейське, с. Кирияківщина) розташована у південно-західній частині Сумської області.

Житлова забудова складається з повністю впорядкованого житла – багатоквартирна забудова, невпорядкованого житла та житлові будинки індивідуальної забудови (будинки приватного сектору) з присадибною ділянкою.

Вивіз ТПВ на місце їхнього знешкодження здійснюється відповідно до планово-регулярної (поквартирної та подвірної) або заявочної системи, спеціалізованими автотранспортними підприємствами. Відстань до об’єкту поводження з відходами (Полігон) становить 25 км. від граничної межі міста.

Розташований полігон ТПВ на території Великобобрицького старостинського округу Верхньосироватської сільської ради Сумського району Сумської області.

  1. Характеристика об'єктів утворення  побутових  відходів  за джерелами їх утворення:

1) багатоквартирні житлові будинки;

2) житлові будинки індивідуальної забудови (будинки приватного сектору) з присадибною ділянкою;

3) підприємства, установи та організації.

Інформація щодо:

  • загальна кількість будинків, у тому числі будинки з п'ятьма і більше поверхами із сміттєпроводами,  кількість мешканців  таких будинків;
  • місцезнаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо- та газопостачання);
  • наявність, кількість, місцезнаходження, об'єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та  збирання різних побутових відходів;
  • відомості про управителів багатоквартирних будинків.

Примітка: Зазначена інформація міститься у лотах №№ 1-4, які є додатками №№ 4-7 до рішення Сумської міської ради «Про проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання-виконавців комунальної послуги з вивезення побутових відходів, що утворюються на території Сумської міської об’єднаної територіальної громади».

  1. Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об'єктів поводження з побутовими відходами (об'єкти перероблення, сортування, утилізації, видалення відходів, об'єкти поводження з небезпечними відходами у складі побутових відходів тощо) відповідно до правил благоустрою територій населеного пункту, розроблених з урахуванням схеми санітарного очищення населеного пункту.

Полігон твердих побутових відходів введений в експлуатацію в серпні 2007 року. Розташований полігон ТПВ на території Великобобрицького старостинського округу Верхньосироватської сільської ради Сумського району Сумської області на відстані 25 км від міста Суми. Полігон котловинного типу, на даний момент побудовано дві черги, планується будівництво та введення в експлуатацію третьої черги полігону у 2020 році. У 2017 та 2018 роках проведено реконструкцію полігону, що дало можливість подовжити термін експлуатації полігону до 2020 року. У ІV кварталі 2019 року проводилися роботи по виготовленню проектно-кошторисної документації на будівництво третьої черги полігону для захоронення ТПВ.

  1. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Конкурсна пропозиція надається конкурсній комісії до 09:00 09.04.2020 року будь-яким зручним учаснику конкурсу способом (особисто або надсилається поштою рекомендованим листом), крім суботи і неділі, за адресою Робочого органу, вказаною у конкурсній документації.

Учасник конкурсу має право подати лише одну конкурсну пропозицію по одному лоту.

Місце подання конкурсної пропозиції – конкурсна пропозиція подається до кабінету № 300 Департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради, за адресою: м. Суми, вул. Горького,21, третій поверх.

Роз’яснення щодо підготовки матеріалів на конкурс, приймання заявок на конкурс здійснює Департамент інфраструктури міста Сумської міської ради (м. Суми, вул. Горького, 21 каб. № 300, тел./факс 700-590, тел. 700-597).