003.jpg

Фактичне відшкодування витрат підприємства на сьогоднішній день становить 83 %.

На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 130 від 05.06.2018 р. «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад» ТОВ «А-МУССОН» інформує споживачів про намір здійснити зміну тарифів на послугу зі збирання, вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів.

Основною причиною цього є зміни, які відбулись за період дії тарифу, затвердженого рішенням виконавчого комітету Сумської міської ради від 27.06.2018 року № 342, а саме: зростанням вартості палива більш ніж на 15 % (27 грн. в діючому тарифі, 31 грн. – в плановому), мастильних матеріалів – на 10%, мінімальної заробітної плати – на 12% (3723 грн. враховано в діючому тарифі,. 4173 грн. – в плановому), розрахунок посадових окладів, вартість запасних частин та комплектуючих, у т.ч. робіт, податків та ін., що є складовою витрат вищеназваного тарифу.

Розмір середньозваженого планованого тарифу на послугу зі збирання, вивезення ТПВ, ВГВ та РВ збільшується на 40%.

Тариф розраховано з урахуванням рентабельності: для населення – 5 %, бюджетних установ – 12 %, для інших споживачів – 30 %.

Періодичність надання послуг встановлена для мешканців багатоповерхових будинків – щоденно, для мешканців приватного сектору – один раз на тиждень.

Новий розмір тарифу розрахований відповідно до діючого законодавства України з дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів».

ТОВ «А-МУССОН» приймає зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб протягом 7 календарних днів з дня розміщення цього повідомлення за адресою: 40004, м. Суми, вул. Леваневського ,10/1, оф. 27, тел. (0542) 775-771, ел. адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Тарифи на послуги з організації збирання, вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів для всіх груп споживачів

Структура тарифу з вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) ТОВ «А-МУССОН»