006.jpg

Сумська міська рада у спвпраці з ГО «Центр UA» втілює практику вирішення місцевих проблем шляхом пошуку оптимальних рішень спільно з громадою.

Проведення публічних консультацій із залученням представників різних заінтересованих сторін дозволить місцевій владі розробляти та ухвалювати більш якісні рішення, які будуть зрозумілими і тому підтриманими громадою.

Сумська міська рада та Громадська організація «Всеукраїнське громадське об'єднання «Інститут «Республіка» - Всеукраїнська Ініціатива «Активна Громада» 26 липня 2018 року уклали Меморандум про співпрацю.

У рамках такої співпраці започатковано проведення публічних електронних консультацій з громадськістю з використанням веб-ресурсу «Ваша Думка».

Публічна консультація - це процес комунікації між органами місцевого самоврядування та громадянами (зацікавленими сторонами), за допомогою якого обидві сторони стають поінформованими про різні перспективи та пропозиції. Це інструмент, який надає можливість громадянам впливати на зміст рішень, що їх ухвалюють органи місцевого самоврядування. 

1. Публічна електронна консультація «Де розташувати чергову міську точку доступу Wi-Fi для безкоштовного Інтернету?» 

З 26 липня по 26 серпня триває перша публічна електронна консультація «Де розташувати чергову міську точку доступу Wi-Fi для безкоштовного Інтернету?».

Сумчанам пропонується обрати один з 5 варіантів місця розташування точки доступу.

Для того, аби висловити свою думку, потрібно перейти за посиланням https://vdmk.org/4106 (чи нижче на цій сторінці) або надіслати SMS-повідомлення з текстом «4106 N» на номер 093-177-00-35, де N — номер обраного варіанту відповіді (вартість послуги згідно з тарифом вашого мобільного оператора).

Голосування завершено 26 серпня.

ПЕРЕГЛЯНУТИ РЕЗУЛЬТАТИ