003.jpg

Відповідно до пункту 10 частини першої статті 7 Бюджетного кодексу України виконавчим комітетом Сумської міської ради проводяться електронні консультації з громадськістю щодо проєкту бюджету Сумської міської територіальної громади на 2023 рік та проєкту Програми економічного і соціального розвитку Сумської міської територіальної громади на 2023 рік.

Відповідно до пункту 10 частини першої статті 7 Бюджетного кодексу України виконавчий комітет Сумської міської ради проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту бюджету Сумської міської територіальної громади на 2022 рік та проєкту Програми економічного і соціального розвитку Сумської міської територіальної громади на 2022 рік та основних напрямів розвитку на 2023-2024 роки.

Відповідно до порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996, виконавчий комітет Сумської міської ради проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту бюджету Сумської міської територіальної громади на 2021 рік та проєкту Програми економічного і соціального розвитку Сумської міської територіальної громади на 2021 рік та основних напрямів розвитку на 2022-2023 роки.

Відповідно до порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996, виконавчий комітет Сумської міської ради проводить електронні консультації з громадськістю/прийом пропозицій до проведення громадських слухань щодо проєкту бюджету Сумської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік та проєкту Програми економічного і соціального розвитку Сумської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік та основні напрями розвитку на 2021-2022 роки.

На офіційному сайті Сумської міської ради в розділі «Документи/Проекти документів/Проекти рішень Сумської міської ради» https://smr.gov.ua/uk/dokumenti/proekti-dokumentiv/proekti-rishen-sumskoji-miskoji-radi/12116-opryliudneno-u-lystopadi-2018-roku.html 19 листопада 2018 року були оприлюднені проекти рішень «Про міський бюджет на 2019 рік» та «Про Програму економічного і соціального розвитку м. Суми на 2019 рік та основних напрямів розвитку на 2020-2021 роки».

Проекти розроблені департаментом фінансів, економіки та інвестицій.

Оголошення про обговорення проекту змін до конкурсної документації для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Суми

У вересні 2018 року набрали чинності підзаконні акти стосовно управління багатоквартирним будинком, зокрема, і ті, прийняття яких викликало необхідність відкладення проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного буднику в місті Суми на кінець жовтня 2018 року.

ЗБІР ПРОПОЗИЦІЙ ТА ЗАУВАЖЕНЬ ДО ПРОЕКТУ МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ ПРИПИНЕНО 7 ГРУДНЯ

Відповідно до порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996, виконавчим комітетом Сумської міської ради проводяться електронні консультації з громадськістю/прийом пропозицій до проведення громадських слухань щодо проекту міського бюджету на 2018 рік та проекту Програми економічного і соціального розвитку м. Суми на 2018 рік та основних напрямів розвитку на 2019-2020 роки.

Проекти розроблені департаментом фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради.

 

ЗБІР ПРОПОЗИЦІЙ ТА ЗАУВАЖЕНЬ ДО ПРОЕКТУ МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ ПРИПИНЕНО 8 ГРУДНЯ

Відповідно до порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996, виконавчим комітетом Сумської міської ради проводяться електронні консультації з громадськістю щодо проекту міського бюджету на 2017 рік та проекту Програми економічного і соціального розвитку м. Суми на 2017 рік.

Проекти розроблені департаментом фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради.

ЗБІР ПРОПОЗИЦІЙ ТА ЗАУВАЖЕНЬ ДО ПРОЕКТУ МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ ПРИПИНЕНО 12 ГРУДНЯ

Відповідно порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996, виконавчим комітетом Сумської міської ради проводяться електронні консультації з громадськістю щодо проекту міського бюджету на 2016 рік та проекту Програми економічного і соціального розвитку м. Суми на 2016 рік.

Проекти розроблені Департаментом фінансів, економіки та бюджетних відносин Сумської міської ради.